bilgalleri.se

Långtidshyr din bil hos oss

Att långtidshyra bil (även kallat korttidsleasing) är perfekt för dig som behöver bil en kortare period. Du kanske bara behöver bil över sommaren, har fått en projektanställning som du behöver pendla till eller ni kanske behöver två bilar i hushållet under en begränsad tid – då är långtidshyra / korttidsleasing ett smidigt alternativ för dig.

Långtidshyra från 3 månader

Vi erbjuder hyrperioder så korta som tre månader. Efter de tre månaderna passerat kan du förlänga hyresavtalet månad för månad om du så önskar. Om din ekonomiska situation förändras eller om ditt behov av bil försvinner kan du snabbt agera och sitter inte fast med långa kostsamma kontrakt. Långtidshyra / korttidsleasing är optimalt för avtal från tre månader upp till 11 månader, men självklart kan du förlänga avtalet och fortsätta hyra din bil hur länge du vill. För dig som önskar längre avtal erbjuder vi även privatleasing 12 månader samt privatleasing 12–36 månader.

Fast pris

Du betalar en fast månadsavgift varje månad och har total kontroll över dina kostnader. Inte ens ränteläget påverkar denna fasta avgift (till skillnad från privatleasing). Det enda du behöver tänka på är kostnaden för drivmedel. Hyr du dessutom en elbil eller hybrid så kan den kostnaden bli mycket låg.

Allt ingår när du långtidshyr en bil av oss

Tanka eller ladda får du såklart göra själv, men annars ingår allt när du långtidshyr / korttidsleasar en bil av oss. Det innebär att det ingår service, försäkring, fordonsskatt, däckskifte, däckförvaring och dygnet-runt-assistans. I våra hyresavtal ingår 150 mil per månad som standard. Önskas längre körsträcka går det bra att lägga till.

Detta ingår:

  • service
  • försäkring
  • fordonsskatt
  • däckskifte
  • däckförvaring
  • dygnet-runt-assistans
  • 150 mil / månad

Lätt att välja

Den för de flesta människor långa beslutsprocess som ett bilköp föregås av är som helt bortsopad. Eftersom du kan kan byta bil efter bara tre månader så är valet av modell eller märke inte lika avgörande som när du köper en bil som du ska ha i flera år. Testa något nytt, och är du inte nöjd är det bara att byta.

Snabb leverans

Från beställning så har du din bil inom en vecka. Oftast tar det bara ett par dagar.

Hyr bil månadsvis till fast avgift. Inga dolda avgifter – allt ingår i hyran.