bilgalleri.se

FAQ

Här kan du hitta svar på vanligt förekommande frågor angående leasing och korttidsleasing.

Vad är korttidsleasing och långtidshyra?

Traditionellt har leasingtiden varit 36 månader men nu har även kortare leasingupplägg kommit. Se även vår hemsida för erbjudanden mellan 12 månader och 36 månader.

För de flesta passar det men för den som önskar ännu kortare tid erbjuder vi på BILGALLERI.se korttidsleasing / långtidshyra.

Korttidsleasing / långtidshyra är en produkt från BILGALLERI.se där vi möter kundens behov ytterligare. Det är till för den som önskar leasa en bil men inte vill binda sig så länge som ett vanligt leasingavtal. Just nu erbjuder vi avtal från 3 månader och uppåt till väldigt konkurrenskraftiga priser.

Sammantaget är korttidsleasing / långtidshyra ett smidigt alternativ för dig som inte vill ta ett lån och köpa din bil, och som föredrar ett lite enklare liv med bilen där det mesta ingår. Anmäl ditt intresse för korttidsleasing / långtidshyra via våra länkar för intresseanmälning. Så återkommer kundmottagare med ett lämpligt alternativ för dig.

Vad ingår när du långtidshyr en bil av oss?

Tanka eller ladda får du såklart göra själv, men annars ingår allt när du långtidshyr / korttidsleasar en bil av oss. Det innebär att det ingår service, försäkring, fordonsskatt, däckskifte, däckförvaring och dygnet-runt-assistans. I våra hyresavtal ingår 150 mil per månad som standard. Önskas längre körsträcka går det bra att lägga till.

Detta ingår:

  • service
  • försäkring
  • fordonsskatt
  • däckskifte
  • däckförvaring
  • dygnet-runt-assistans
  • 150 mil / månad

Hur fungerar det att långtidshyra / korttidsleasa?

Inget kan vara enklare än att långtidshyra / korttidsleasa bil av oss. Så här går det till:

1. Gör intresseanmälan

Du väljer typ av bil och meddelar eventuella önskemål.

2. Återkoppling från oss

Vi återkommer med vad som finns tillgängligt med ett fast pris. Vilka bilar vi kan erbjuda beror på tillgång.

3. Beställ

Du väljer vilket erbjudande du önskar anta och beställer via vår kundmottagare. Vi skickar ut faktura för två månader och du gör den första betalningen.

4. Hämta

Vi kontaktar dig när bilen är klar för att hämtas på överenskommet utlämningsställe. Tag med ditt körkort när du hämtar ut bilen. Sen är det bara att åka!

5. Kontinuerlig betalning

Du betalar därefter månadsvis en hyra per månad. Det gör att du kontinuerligt har betalat två månadshyror i förskott.

6. Service eller däckbyte

Om och när bilen behöver service eller däckbyte så bokas detta på våra verkstäder i Uppsala eller Borlänge, det som passar dig bäst.

7. Avsluta långtidshyra

Våra avtal är alltid 3 månader som övergår till rullande 1 månaders avtal. Du säger upp avtalet 1 månad innan du önskar att avtalet ska avslutas, per den sista varje månad.

8. Återlämning

Du återlämnar bilen i Uppsala eller Borlänge. Vid återlämning så gör vi en avräkning på bilen och om inga skador finns så återbetalar vi då den månadshyra som är innestående genom det förskott som du betalat. I normala fall blir det då 1 st månadshyra.

Vilka kostnader kommer utöver leasingavgiften?

De enda kostnader som tillkommer utöver hyresavgiften är bränsle, biltullar (om du passerat en sådan), eventuell självrisk vid skador. Vid tecknande av självriskreducering täcks den första självrisken vid skada.

Får jag ha husdjur i bilen?

Vi tillåter husdjur i bilen mot en saneringskostnad på 2 500kr vid återlämning

Vilka bilar erbjuder vi?

Vi erbjuder nästan nya bilar och aldrig äldre än 3 år. Bilgalleri.se drivs av Uppsala Bilgalleri AB och Dala Bilgalleri AB som återfinns i Uppsala och Borlänge.

De varumärken som vi erbjuder för korttidsleasing är Peugeot, Opel, Citroen, Mazda och Suzuki