Genom att använda denna webbplats samtycker du till användande av cookies.

bilgalleri.se

Vanlig privatleasing under kortare tid

Vi erbjuder korttidsleasing till både privatpersoner och företag. Det fungerar som vanlig privatleasing men med kortare avtalstid.

Total kontroll över dina kostnader

Vare sig det det gäller vanlig privatleasing, företagsleasing eller korttidsleasing så äger du inte bilen och slipper det besvär och de problem ägande kan innebära. Du betalar en månadsavgift under den period som vi på förhand kommer överens om. Inga dolda utgifter, inga överaskningar.

Hur lång är avtalstiden?

Just nu kan vi som kortast erbjuda 12 månader. Vill du förlänga tiden när ditt avtal gått ut kan du förstås göra det, men du är inte bunden och kan göra precis som du vill.

Våra priser

Vi har mycket konkurrenskraftiga priser på vår korttidsleasing, jämför gärna med andra aktörer! Priserna börjar på 3 488 kr per månad för den billigaste modellen och sträcker sig över ett brett spektrum med olika modeller, utrustning och avtalstider.

Vårt utbud

Vi erbjuder korttidsleasing för ett stort antal modeller i olika storlekar och från ett flertal märken (Peugeot, Opel, Citroen, Suzuki, Mazda och Isuzu). Flödet med bilar är stort vilket gör att utbudet ständigt varierar. Se de olika storlekskategorierna nedan och klicka dig vidare för att se möjliga modeller inom vald kategori.

Vilka är vi

Vi på Bilgalleri.se är specialinriktade på privatleasing och företagsleasing av personbilar och transportbilar. De bilar vi leasar ut är nästan nya och aldrig äldre än 3 år. Bilgalleri.se drivs av Uppsala Bilgalleri AB och Dala Bilgalleri AB.

Vi erbjuder korttidsleasing för ett stort antal modeller i olika storlekar och från ett flertal märken